after sky

idag har en liten bit av en dröm infriats...
har fått en liten inblick i något jag trott varit helt underbart.
som var helt underbart. har skärmflygit i åre idag, tandem.
skulle vilja gå en veckas kurs så man får flýga själv.
sväva runt, helt tyst, världens utsikt, vilken frihet...
någon gång ska det bli!!


image4 

lyckliga mej i luften!


korthåriga lesbianer

det har har varit en skön dag/kväll. bara härligt skön helt enkel.

ganska rusigt på jobbet, men kul å tiden gick fort.
att det dök upp ett middagserbjudande så fort jag slutat, när det sista jag hade lust med var att åka hem å laga mat, var ju alldeles perfekt. jag å rusty nails fisticuffs käkade burgare å snackade skit. kanske ingen gormetmiddag, men hellre en burgare tillsammans än en fläskfilé ensam. om en säger. när vi skiljdes åt gjorde jag en mellanlandning i systers "afterwork-sällskap" i väntan på cool breeze nighthawk. det slutade med att även vi blev kvar där. det var ett... intressant... och trevligt sällskap. vi lärde oss mycket den här kvällen. bland annat lyckades vi konstatera att lesbianer väldigt ofta är korthåriga, med stöd från andra planhalvan. det kändes skönt att något man anat inte bara var tomma fördommar. men varför det var som det var eller är som det är, förblev dock okänt. ikväll i alla fall. vi tar det nästa gång!
 


Kong Kaboom

är tydligen mitt actionnamn! det ni!

image2
kong kaboom-vardagshjälten?


och vore jag stadsbussarna skulle jag passa mej för Kong Kaboom idag. blev lite upprörd på väg hem från jobbet idag, när bussen körde ifrån en liten tjej. hon kom springande å hann ända fram till dörren då bussen fortfarande stod still. körde den iväg. verkligen serviceinriktat!
men hon kan känna sig lugn, Kong Kaboom har sylat iväg ett argt mejl i vett, ettikett och service å den lilla flickans vägnar till stadsbussarna! *boom smack pow*

väl hemma idag, kokade jag soppa på en spik å åt flingkakor. i all iver missade jag ett telefonsamtal från min vän Mad Dog Hurricane. hon hade lämnat ett mobilsvar. där hon med ett elakt skrämmande skratt deklarerade att hon anmält vårt, observera vårt, intresse till jobb i norge igen till hösten. på slakteriet!!! hon är galen. men det är ju i och för sig Kong Kaboom också så man vet aldrig vad som händer. men just nu får jag ångest bara jag tänker på det.

*pow*


endurogubbar å skumma drinkar

det spelar ingen roll vad vi gör tillsammans, jag carro å eja,
vi lyckas med det mesta! det är så enkelt.
igår lyckades vi hela dagen å halva natten faktiskt.
dagen började med en kamp om ett nästan ledigt bord på the corner cafe. vi vann!
myste å fikade gjorde stan en stund. senare styrde vi upp tacos. åt å drack, drack å åt. 
vi dröjde kvar här ganska länge innan vi trillade en gata ner på fest hos helena.
det var trevligt. många nya ansikten. full fart. 

gick in på stan ganska sent för att sätta punkt på den här kvällen. vi hamnade på bishop arms.
å innan punkten var satt hade vi hunnit med en hel del. skumma skummiga cosmopolitans bland annat. det blev ett stopp på mcd innan hemfärd. kebab är inget alternativ. men en kolbulle vore inte så dumt att mumsa på efter krogen. att ingen har annamat den affärsidén?!? vi bor ju trots allt i norrland...


melodifestival

igår fyllde jag soffan med tre goda vänner för att se melodifestivalen. morötter var temat för kvällen. lite vin å snacks.

vi diskuterade viktiga saker. bland annat hurvida måns rörelser på scenen var spasmer eller försök till dans. detta förblev vi oense om. jag tror på det förra. däremot tror jag att vi var överens om att måns, förr eller senare kommer att ge sig in i dansbandsbranchen under namnet månz. härligt drypande smörig.

ella kom med det brillianta förslaget att låten "god morgon" som varit med tidigare, borde döpas om till "god natt" (snark) lät som en bra idé.

jag å rickard höll tummarna för andreas,  men ark var jättebra och jag tror att dom har större chans i finalen. egentligen är jag mest glad att magnus uggla inte tog sig vidare.

vi lärde oss att ljudteknikerna som jobbar med festivalen egentligen är troll med tatueringar å jättestora öron. carro har sett det med egna ögon, backstage i jönköping.

det var en mycket trevlig och lärorik kväll. nu laddar vi för le grand finale.


bara vara

jag älskar att bara vara. skönt spontant häng med vänner.

i söndags hade jag en liten fika inplanerad. det började med en kolbulle, sen blev det fika, fortsatte med tacos och dunderklump å slutade med bio. allt sprunget ur en liten påtänkt fika i ett av världens bästa sällskap. carro min carro. det borde vara vardag, tyvärr så är det lyx.

idag blev en planerad promenad med rickard till en kolbulle (stående inslag?!), en tur på marknaden, fika å spontan shopping på claes olsson. skönt häng det med.
 


i galen tunna

175158-3

den här bilden är tagen i badhusparken en kväll i slutet på februari då vi firade att bror blev stor.
30 år. nu väntar gråa hår, både på huvudet och i i örat.
en härlig kväll med bastu, galentunna å iskvak. ett stenkast från östersund centrum med utsikt över
storsjöns pärla frösön, med slalombacken i bakgrunden och en upplyst medvind. vajjert!

(jag har försökt posta det här förut med vissa tekniska problem, gör ett nytt försök nu... )