100% utstrålning


åre... stappelgång, skaljackor  å stockholmsdialekt. fler turister än infödingar. turister var man än vänder sig lite jobbigare än dom flesta. semesterfirande glidiga dippiga människor. 
åkte upp i lördags för att få rå om madde. packade väskan med tandborste å en flarra vin. hoppade på tåget direkt efter jobbet. köpte pizza på liten krog, hade en romantisk middag för två i maddes lilla krypin. snackade skit innan vi drog ut för att se weeping willows, men vi hamnde på melody club. på dippan. (går det att säga dippan utan att låta som en stockholmar?!) 
melody club ett beprövat och säkert kort. jag å madde var rörande överens om att sångaren är jävligt läcker. det finns bara en förklaring till att en karl med värre näsa än mej, ben som stickor, långt stripigt hår kan vara så läcker. och det är 100% utstrålning! kanske lite stjärnstatus, lite röst, lite moves, lite utseende och spetsiga skor. men framför allt, minst, 100% utstrålning. basisten däremot såg bara kåt ut.
söndagen fick en svettig början i bastuparadiset på holiday club med karln. inte så otokigt det heller.
resten av veckan har bara hastat förbi å ikväll blev det brudar för hela slanten. middag, fikahäng och en jungfrufärd i maddes nyinförskaffade pärla.
imorgon blir det åka av. inte på en kvast. inte till blåkulla. destinationen är träskmarkerna i norr.

så, glad påsk!


Kommentarer
Postat av: Jonny

Hej vännen! Hoppas du har de bra uppe i ödemarken! Har haft en finfin påsk i stugan me familjen! Fått rå om Ville ordentligt, så söt! Inatt bär det av neröver igen.. Känns bra å veta att ni dyker upp om lite drygt två veckor! Puss

Postat av: Rickard

Glé posk.såhäriefterhandvettu! :)
http://riickard.blogspot.com - NY BLOGGADRESS!

2007-04-11 @ 18:08:48
URL: http://riickard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback